Auditoria energètica

Vols que et fem una auditoria sobre consum elèctric?

Des de la Cecot analitzem els principals paràmetres de la despesa energètica de la teva empresa i les mesures d’estalvi que es podrien implementar, juntament amb una proposta de planificació d’aquestes mesures i el potencial d’estalvi que es podria assolir.

Des de la Cecot t’oferim una auditoria sobre el consum elèctric de la teva empresa, amb solucions per reduir la despesa fins a un 40%. 

 

baner-auditories-energetiques-cecotrenovables

Què és una auditoria energètica?

Una auditoria energètica es un procediment a través del qual es fa un estudi objectiu de l’estat energètic d’un edifici o d’una organització, detectant els factors que afecten el consum energètic, ajudant a entendre com s’està utilitzant l’energia i ajudant a millorar-ho. El Reial decret 56/2016, en el qual es troba tot el referent a les auditories energètiques i l’eficiència energètica. Aquest Reial decret traslladava la Directiva Europea 2012/27/UE.

Aquesta normativa obliga a elaborar auditories energètiques en empreses per a grans companyies amb més de 250 treballadors i treballadores o que tinguin més de 50 milions d’euros en volum de negoci.

contacta amb nosaltres

Protecció de dades:

Oficina per a la Transició Enegètica de la Cecot

Carrer Sant Pau, 6
08221 Terrassa (Barcelona)

renovables@cecot.org / 93 736 11 00