Estalvi Elèctric

Vols optimitzar la tarifa elèctrica de la teva empresa? Nosaltres t’ajudem.

Avui dia hi ha moltes maneres de contractar l’energia: productes fixos, indexats, opcions de compra agregada… i aquests productes depenen de molts factors, fent del preu de l’electricitat un concepte molt complex. 

Des de la Cecot, elaborem un estudi d’estalvi de despesa energètica per a la teva empresa per tal de valorar com la situació excepcional que està vivint el mercat energètic actualment pot estar afectant a la facturació i fer-vos les recomanacions que us permetin trobar la millor fórmula de contractació (fixa o indexada) per aminorar l’impacte alcista del mercat.

Com t’ajudem?

La Cecot posa a disposició de les empreses el Servei d’Assessorament en Optimització elèctrica, que t’ofereix gratuïtament els següents serveis:
i

Estudi comparatiu

Elaborem un estudi comparatiu amb l’oferta existent al mercat oferint, en qualsevol cas, alternatives amb certificat de garantia d’origen verd/renovable.
l

Estudi personalitzat

L’estudi sempre serà personalitzat i analitzarà les necessitats de l’empresa, l’històric de consums, l’estat financer i la fórmula de contractació més convenient.

Seguiment

El nostre assessor realitzarà un informe anual amb l’anàlisi de l’estalvi real que ha tingut l’empresa.

Permanències personalitzades

Es personalitzen les permanències i s’estudien i apliquen en funció de les tendències del mercat. 
o

Solucions de contractació

Possibilitat d’oferir solucions de contractació en funció de les preferències de l’empresa: preus fixes amb diversos terminis temporals, indexats amb opció de fixar sostres…

Atenció personalitzada

Atenció personalitzada en el seguiment post-contractació: Gestió d’incidències, reclamacions, etc.

Com contractar la millor tarifa elèctrica?

Si vols reduir la teva despesa elèctrica de la teva empresa, només ens has d’enviar l’última factura omplint el formulari que trobaràs fent clic en el botó que trobaràs en aquest recuadre. Els nostres assessors faran l’estudi personalitzat, on veuràs el teu potencial estalvi.

contacta amb nosaltres

Protecció de dades:

Oficina per a la Transició Enegètica de la Cecot

Carrer Sant Pau, 6
08221 Terrassa (Barcelona)

renovables@cecot.org / 93 736 11 00