En marxa l’Oficina per a la Transició Energètica de la Cecot

07/11/2019 | Bloc

Des de la Cecot hem engegat l’Oficina per a la Transició Energètica, que compta amb el suport principal d’altres entitats, ajuntaments, empreses i enginyeries especialitzades, així com d’entitats financeres.

Com ajuda a les empreses l’Oficina per a la Transició Energètica de la Cecot?

  • Realitzant un seguiment del marc normatiu i regulador, per defensar els interessos de les empreses.
  • Proposant la simplificació de les ordenances i permisos municipals i el foment d’ajudes fiscals en l’àmbit municipal, amb l’objectiu d’ajudar a les empreses en els tràmits administratius dels projectes d’eficiència energètica i en la tramitació d’ajudes i subvencions.
  • Animant a les diferents administracions implicades a impulsar accions que afavoreixin l’eficiència energètica a les pimes.
  • Fent seguiment de l’evolució del sector, de les noves tecnologies i de les millors
    pràctiques en eficiència energètica. Informant, assessorant i formant a les empreses en eficiència, energies renovables, autoconsum, generació distribuïda, economia circular, electrificació i mobilitat sostenible, per ajudar-les a implementar-les.
  • Acompanyant les empreses en els seus projectes de transició energètica, assessorant-les i fent intermediació amb els diferents proveïdors per assegurar els millors costos, el màxim rendiment de les inversions, la millor qualitat i els terminis de lliurament més curts.
  • Detectant oportunitats de millora i impulsant l’eficiència, l’autoconsum i la transformació energètica de les empreses, dels polígons industrials i de l’entorn local, a través de desenvolupar, de la mà de diferents partners, projectes de generació distribuïda, mercats de proximitat d’agregació d’energia renovable o de mobilitat sostenible.

Contacta amb nosaltres i t’informarem!